Werken bij TreeHouse?

Voor talentvolle nieuwe mensen staat bij ons altijd de deur open. Dus ben je een koning met code, of kun je ons team op een ander punt versterken? Laat dan wat van je horen!


onze kern- waarden

Een zestal kernwaarden staat voor ons centraal. Deze waarden laten zien waar wij voor staan, waar wij op selecteren en waar je ons op mag afrekenen.

Creativiteit & innovatie

Wij denken graag vooruit, proberen nieuwe dingen uit en durven soms een risico te nemen. Noem het ‘out of the box’, noem het zoals je wilt. Wij noemen het creatief en innovatief.

Openheid & eerlijkheid

Een goed team is gebaat bij een eerlijke, open sfeer. Een sfeer waarin dingen worden benoemd zoals ze zijn: fantastisch of compleet waardeloos. Of meestal iets ertussenin.

Plezier & positiviteit

Succesvol zijn en ook nog eens plezier hebben in je werk, hoe mooi is dat? Welkom bij TreeHouse. Professionaliteit gaat bij ons hand in hand met plezier en positiviteit.

Muziekje erbij?

Van techno tot indie, van gloednieuw tot diep in de sixties: bij ons komt het allemaal voorbij. En op vrijdagmiddag draaien we het volume een klein tikje hoger. Liever naar je eigen muziek luisteren? Dan zet je toch je wireless Sennheiser op? Maar sleep eerst nog een nummer in de Sonos-playlist!

Onze thuisbasis

Het voormalige schoolgebouw van ‘De Machinist’ vormt een smeltkroes van creatievelingen en ondernemers waarin wij ons als geen ander thuisvoelen. We begonnen in een klein lokaaltje, groeiden gestaag door en inmiddels nemen we een complete vleugel in beslag. Inclusief vergaderruimte, fijne lunchgelegenheid en eigen keuken.

Een beetje ontspanning

Na het werk een potje squashen, een vorkje prikken of een klein biertje drinken? Wij mogen het graag doen op z’n tijd. Pas ‘s avonds op voor rondvliegende PS4-controllers in de vergaderruimte, waar de FIFA-spanning soms hoog oploopt. En ook de bedrijfsuitjes zijn berucht: of het nu gaat om ijshockeyen, ontsnappen uit een Escape Game of (tree)housen op Mysteryland.

Bekijk onze vacatures

Vacature Senior PHP Developer

Toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een senior developer die zichzelf en anderen wil verbeteren binnen een nieuw en ambitieus project op de koopmarkt.

Sales & Account Manager

Ben jij een enthousiaste en zelfverzekerde commercieel medewerker? Voor ons domein www.huurwoningen.nl zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Data Engineer

Onlangs zijn we aan een nieuwe groeispurt begonnen en daarom zoeken we nieuwe, enthousiaste collega’s! Voor ons data-team zijn we op zoek naar een kundige data-engineer die het liefst de hele dag met cijfers en data bezig is.

Vacature Back-end Senior Developer

We zijn per direct op zoek naar versterking van ons development team. We zijn er zeker van dat we jou heel veel tofs te bieden hebben; mogen we je nieuwsgierig maken?

Vacature Front-End Developer

We snappen trouwens best dat je niet zomaar overtuigd bent om de uitdaging bij ons aan te gaan. Maar we durven best te zeggen dat we jou ook een hoop tofs te bieden hebben. Al nieuwsgierig?

Open sollicitatie

Voor nieuw talent staan wij altijd open. Ben jij specialist in je vak en zie je jezelf wel werken bij TreeHouse? Stuur je sollicitatie naar solliciteren@treehouse.nl!