Werken bij TreeHouse?

Voor talentvolle nieuwe mensen staat bij ons altijd de deur open. Dus ben je een koning met code, of kun je ons team op een ander punt versterken? Laat dan wat van je horen!


onze kern- waarden

Een zestal kernwaarden staat voor ons centraal. Deze waarden laten zien waar wij voor staan, waar wij op selecteren en waar je ons op mag afrekenen.

Creativiteit & innovatie

Wij denken graag vooruit, proberen nieuwe dingen uit en durven soms een risico te nemen. Noem het ‘out of the box’, noem het zoals je wilt. Wij noemen het creatief en innovatief.

Openheid & eerlijkheid

Een goed team is gebaat bij een eerlijke, open sfeer. Een sfeer waarin dingen worden benoemd zoals ze zijn: fantastisch of compleet waardeloos. Of meestal iets ertussenin.

Plezier & positiviteit

Succesvol zijn en ook nog eens plezier hebben in je werk, hoe mooi is dat? Welkom bij TreeHouse. Professionaliteit gaat bij ons hand in hand met plezier en positiviteit.

Muziekje erbij?

Van techno tot indie, van gloednieuw tot diep in de sixties: bij ons komt het allemaal voorbij. En op vrijdagmiddag draaien we het volume een klein tikje hoger. Liever naar je eigen muziek luisteren? Dan zet je toch je wireless Sennheiser op? Maar sleep eerst nog een nummer in de Sonos-playlist!

Onze thuisbasis

Het voormalige schoolgebouw van ‘De Machinist’ vormt een smeltkroes van creatievelingen en ondernemers waarin wij ons als geen ander thuisvoelen. We begonnen in een klein lokaaltje, groeiden gestaag door en inmiddels nemen we een complete vleugel in beslag. Inclusief vergaderruimte, fijne lunchgelegenheid en eigen keuken.

Een beetje ontspanning

Na het werk een potje squashen, een vorkje prikken of een klein biertje drinken? Wij mogen het graag doen op z’n tijd. Pas ‘s avonds op voor rondvliegende PS4-controllers in de vergaderruimte, waar de FIFA-spanning soms hoog oploopt. En ook de bedrijfsuitjes zijn berucht: of het nu gaat om ijshockeyen, ontsnappen uit een Escape Game of (tree)housen op Mysteryland.

Bekijk onze vacatures

Vacature PHP Developer (junior/medior)

Wij zoeken een junior of medior developer die zichzelf wil ontwikkelen in een nieuw en ambitieus project op de koopmarkt.

Vacature Senior PHP Developer

Toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een senior developer die zichzelf en anderen wil verbeteren binnen een nieuw en ambitieus project op de koopmarkt.

Vacature Product Owner

Vind jij het tof om ideeën te verzamelen binnen een bont gezelschap? En is het voor jou een uitdaging om deze zo te prioriteren en plannen dat er een roadmap ontstaat die leidt tot epic greatness? Dan zoeken wij jou!

Vacature Medior/Senior UX-designer

Ben jij een gedreven UX-designer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je op basis van research, data en keiharde feiten een onberispelijke user experience kunt realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Ben je de gedreven binnendienst medewerker, die enthousiast en zelfverzekerd te werk gaat en die affiniteit heeft met de woningmarkt? Dan ben jij wellicht de nieuwe commerciële medewerker binnendienst!

Vacature Front-End Developer

Toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een een front-end developer met minimaal drie jaar ervaring.

Vacature Klantenservice medewerker

Ben jij klantgericht, weet je altijd goede oplossingen te bedenken en sta je stevig in je schoenen? En wil je deel uitmaken van een jong en ambitieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medior PHP Developer - Vacatures.nl

Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons development-team. Natuurlijk ben je er niet zomaar van overtuigd om bij ons de uitdaging aan te gaan, maar we zijn er zeker van dat we jou veel tofs te bieden hebben. Al nieuwsgierig?

Vacature PHP/Symfony developer (junior/medior)

TreeHouse groeit en is continu op zoek naar nieuw development-talent! Voor Huurwoningen.nl en Kamers.nl zoeken we een junior of medior developer die zichzelf wil ontwikkelen, en het leuk vindt om gevestigde projecten continu te verbeteren.

Vacature Senior PHP Developer

Toe aan de volgende stap in je carrière? Voor Huurwoningen.nl en Kamers.nl zoeken we een senior developer die mogelijkheden ziet om zichzelf, anderen, en bestaande features te verbeteren in gevestigde projecten.

Open sollicitatie

Voor nieuw talent staan wij altijd open. Ben jij specialist in je vak en zie je jezelf wel werken bij TreeHouse? Stuur je sollicitatie naar solliciteren@treehouse.nl!